Nyheter

9 augusti 2016

Nytt nummer Skrivande praktik 6.2-10.4 2016

Finns att plocka upp på Göteborgs Litteraturhus, Göteborgs Konsthall, Hagabion och Folk fr.o.m. 14 augusti.

5 december 2015 – 10 januari 2016

Under Göteborgs Konsthalls Tryckverkstad finns vi på plats med Skrivande praktik i enskilda samtal. Kom och prata med redaktörerna Amanda och Isa om ditt skrivande eller din text. Boka gärna en tid med någon av oss, på plats eller genom epost, för ett kostnadsfritt enskilt samtal. I slutet av utställningen erbjuder vi tryck av någon av dina texter vi arbetat med och publicering.

11 december 2014

Nu finns ANTALs nya tidningsnummer ”Två gånger åtta” att läsa digitalt under rubriken ”Våra tidningar”. Där kan du också ladda ner den.

I Göteborg finns tidningen att plocka upp gratis på olika kaféer, bibliotek och platser för kultur, t.ex. Göteborgs Konsthall, Hagabion och Da Matteo.

————————————————

13 november 2014

Lördagen den 15 november kl 14-16 har vi release för vårt nya nummer ”Två gånger åtta” på Göteborgs Konsthall.  Varmt välkomna! Läs gärna mer om evenemanget på vår facebooksida nedan.

Fr.o.m. den 18 november kommer vårt nya tidningsnummer distribueras ut till olika offentliga platser i Göteborg, så som kaféer, bibliotek, biografer m.m. Plocka gärna med dig ett ex hem! Det går också bra att kontakta oss (se ”kontakt”) om du vill ha tidningen hemskickad.

Nu är det också möjligt att stödja ANTALs arbete genom medlemskap, både som privatperson och företag. Se ”medlemskap och donationer”.

Följ oss gärna på facebook!
www.facebook.com/antalredaktion


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s